Jäsenistön kesätapaaminen Kustavissa 13.-14.7.

Suamen Koratrenkaan perinteine kesätapaamine järjestetään 13.–14.7.2024 Huvikummun saares, Pohjois-Vartsalas Kustavis. Kaikki jäsenet perheineen ovat tervetulleit! Paikal voi saapua lauantaina milloin tahansa klo 12 jälkeen. Maksu o aikuisilt 15 euroa. Jos haluat vain käväist nimpal mukavast, ota yhteyttä hallituksse. 

Jot osaamme arvioira ruakatarpeiren ja yäpyjien määrää, pyyrämme lähettämään ilmoittautumiset 10.7. mennes sähköpostil [email protected]. Kerro samal haluatko yäpyä paikal. Nukkumapaikka järjestyy sisätilois noin kymmenel henkilöl. Mökeis o petivaatteet, mut olis mukavaa ottaa mukaan omat liinavaatteet ja pyyhe. Saareen voi pystyttää tarvittaes teltoi. Ohjelmaan kuuluu korataiheist keskustelua, saunomist, uimist, krillaust ja muuta mukavaa epävirallist ohjelmaa. 

Koratrenkas tarjoaa lounaan lauantaina (noin klo 14), kaffet, ruakajuomat sekä aamiaisen sunnuntaina. Saunajuamat jokaine varaa itse. Halutessas voi tuara myäs krillattavaa ja naposteltavaa. Ilmoitathan mahrollisist erikoisruakavalioist (vähälaktoosist ei tarvitse eriksse ilmoittaa). 

Ajo-ohjeet saat Pälvi Niemeltä. Parkkipaikan osoite Heinäniementie 1, Kustavi. Google Maps ei löydä reittiä perille asti muuten kuin valitsemalla kulkuneuvoksi polkupyörän (osa matkasta on yksityistietä). Saareen on matkaa Turusta 80 km, ja matkalla on lautta (ilmainen). Saareen pääsee kävellen ja soutuveneellä.

Tervetuloa kesätapaamisse ihanaan turun saaristossen!


Tapahtuman tiedot

  • Alkamisaika: 13.7.2024 12:00
  • Päättymisaika: 14.7.2024 12:00
  • Paikka: Huvikummun saari, Kustavi
  • Yhteyshenkilö: Pälvi Niemi, 040 556 0536, [email protected]
  • Lisätiedot:
Karttaa ladataan…