Taittaja Korvalehteen!

Jäsenlehtisemme Korvalehti etsii innostunutta taittajaa. Mikäli hallitset jonkin taitto-ohjelman käytön ja nautit kissankuvien katselusta, tämä pesti voi olla juuri sinua varten. Lehti ilmestyy A5-kokoisena muutaman kerran vuodessa ja tehdään tiiviissä yhteistyössä päätoimittajan kanssa. HUOM! Ei kaupallisille toimijoille. Lisätietoja: [email protected]

Korvalehti 02/2018

Vuoden toinen Korvalehti julkaistaan loppuvuodesta Suomen Koratrengas r.y.:n jäsenille. Päivitäthän muuttuneet osoitetietosi jäsenrekisterin ylläpitäjä Outi Laasalalle (ks. Outin yhteystiedot täältä), jotta lehti löytää tiensä postilaatikkoosi.

Korat-kissojen terveystutkimus

Tutkijoiden tiedote avautuu tästä. Korat-kissojen valtimotauti- ja rasva-aineenvaihduntatutkimuksen tuloksia on saapunut. Tiedote on saatavilla ottamalla yhteyttä Koratrenkaan hallituksen puheenjohtaja Sanna Veijalaiseen (ks. yhteystiedot täältä). Tiedote julkaistaan myös seuraavassa Korvalehdessä, joka ilmestyy marras-joulukuun vaihteessa. Tutkimuksen on tarkoitus jatkua vielä ja tutkimuksen järjestäjä ottaa tätä varten suoraan yhteyttä osaan omistajista.  

WW Show 2018

27-28. lokakuuta 2018 järjestettiin Tampereella kissojen maailmannäyttely. Näyttelyyn osallistui kaikkiaan 19 korat-kissaa omistajineen sekä Suomesta että ulkomailta saakka. Yksi korat valittiin lauantaina tuomarin parhaaksi: WW14 SW BW NW SP FIN*Hovikissan iat Jaao DVM DSM eli Immu, omistajanaan Sari Peltonen (kuvassa). Suomen Koratrengas r.y. oli myös messuilla esillä ja myyntipöydästä löytyi mm. yhdistyksen logolla varusteltuja huppareita ja … Lue lisääWW Show 2018

Uudet kotisivut avattu!

Tervetuloa Suomen Koratrenkaan uusituille kotisivuille. Hienoa, että löysit tänne meidän kauniiden kissojemme seuraan. Sivuille tulee uusia osioita ja toimintoja sitä mukaa, kun ehdimme saamaan niitä valmiiksi. Kasvattajien tiedot sekä varattavissa olevat pennut ovat tulossa sivuille seuraavaksi. Toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät Yhdistys-osiosta. Koratrenkaan jäsen: on tärkeää, että meillä on voimassa oleva sähköpostiosoitteesi. Sivuille avataan jäsenille oma osio, … Lue lisääUudet kotisivut avattu!