Toimintakertomus

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2020

• Suomen Koratrengas ry on edistänyt ja levittänyt korattietoutta ja tuntemusta jakamalla näyttelyissä yleisölle ilmaisia rotuesitteitä.
  • Yhdistyksen uudet kotisivut ovat käytössä ja muun muassa kotia etsivät aikuiset ja pentuevälitys ovat ahkerassa käytössä. Jäsenille on tulossa sivuille oma osio, jossa voidaan jakaa tietoa suljetussa ympäristössä. Lisäksi yhdistyksellä on omat Facebook-sivut. Yhdistyksen julkaisu Korvalehti ilmestyi yhden kerran.
  • Yhdistys on toiminut aktiivisesti terveen ja monipuolisen koratkannan ylläpitämiseksi mm. neuvontatyöllä ja ylläpitämällä pentuerekisteriä, johon on kirjattu synnytyksiin ja pentujen terveyteen liittyviä Yhdistys on kerännyt terveystietoja korateista sekä näytteitä perustamaansa DNA-arkistoon. Yhdistys on myöntänyt tuontitukea ulkomailta tuodulle urokselle Namir Morakot
  • Yhdistyksen hallituksen jäsen on ylläpitänyt kansainvälistä Pawpeds-sukutaulutietokantaa.
  • Perinteistä jäsenten kesätapaamista ei järjestetty koronapandemian vuoksi.
  • Yhdistys jakoi ruusukkeita ja pokaaleja näyttelyissä menestyneille ja valmistuneille korateille. Lisäksi valittiin ja palkittiin vuoden parhaat koratit.
  • Yhdistyksellä on ollut yhteistyösopimus Suomen Kissaliiton kanssa.
  • Ulkomaisia suhteita on pidetty yllä mm. Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Englantiin, Yhdysvaltoihin, Saksaan, Ranskaan, Italiaan, Puolaan, Australiaan sekä Viroon.