Toimintasuunnitelma

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2022

• Suomen Koratrengas ry:n tarkoituksena on edistää ja levittää korattietoutta ja tuntemusta. Tätä tarkoitusta yhdistys toteuttaa vuonna 2022 jakamalla mahdollisuuksien mukaan näyttelyissä yleisölle ilmaisia rotuesitteitä ja pitämällä arvostelunäyttelyissä esittelypöytää.
  • Pyritään tuottamaan digitaalista rotuesittelymateriaalia jaettavaksi yhdistyksen Youtube-kanavan ja kotisivujen kautta.
  • Yhdistyksen www-sivujen ja Facebook-sivun ylläpitoa jatketaan.
  • Korvalehteä pyritään julkaisemaan 2 numeroa.
  • Yhdistyksen kotisivujen uudistamistyö saadaan päätökseen ja jäsenosio avattua.
  • Yhdistys jakaa ruusukkeita ja pokaaleja näyttelyissä menestyneille ja valmistuneille korateille sekä palkitsee vuoden parhaat kissat.
  • Esittelynäyttelyä ei järjestetä, paitsi mahdollisesti verkossa tapahtuma, esim. kuvakilpailu.
  • Jäsentapaaminen pidetään pandemiatilanteen salliessa.
  • Ulkomaisia suhteita pyritään edistämään ja pitämään yllä.
  • Suomen Kissaliiton kanssa tehtyä yhteistyösopimusta jatketaan.
  • Yhdistys toimii aktiivisesti terveen ja monipuolisen koratkannan ylläpitämiseksi mm. neuvontatyöllä ja ylläpitämällä pentuerekisteriä, johon kirjataan synnytyksiin ja pentujen terveyteen liittyviä asioita. Yhdistys voi myös myöntää tuontitukea geenikannan monipuolistamiseksi.
  • Pyritään järjestämään myös vuoden 2022 aikana kansainvälinen webinaari kasvatus- ja terveysaiheista.
  • Yhdistyksen kasvatuksen tavoiteohjelma päivitetään Kissaliiton edellytysten mukaiseksi.
  • Yhdistys ylläpitää DNA-arkistoa sekä kerää terveystietoja korateista.
  • Yhdistys voi entiseen tapaan myöntää tuontitukea jäsenilleen rodun kasvatusmateriaalin
    lisäämiseksi.